Boligadvokater der sikrer gode hushandler

16 januar 2019
Søren Black
Boligadvokater der sikrer gode hushandler

Bliv sikret bedst muligt

Køb af ejendom er for de fleste den største investering, de kommer til nogensinde at foretage. I den forbindelse kan der være mange spørgsmål af juridisk karakter, som du ønsker svar på fra en boligadvokat. Men en boligadvokat kan også være behjælpelig med for eksempel prisforhandling, besigtigelse og gennemgang af dokumenter. Med en boligadvokat i ryggen sikrer du dig på den bedste måde i forbindelse med køb af din drømmebolig. Det er dit værn mod eventuelle ubehagelige overraskelser, som kan dukke op, efter du har skrevet under på købsaftalen.

Få overskud til at flytte

Hos eBoligadvokat får du den professionelle rådgivning, som sikrer dig det bedste køb af ejendom. Vores boligadvokat er din ven, når du i forbindelse med en bolighandel er oppe imod en ejendomsmægler, der er sælgers mand. Vores boligadvokat kan for eksempel assistere i forbindelse med forhandling med sælger, rådgivning om ejerskifteforsikring og udarbejdelse og anmeldelse af skødet til tinglysning. Kort sagt, så kan boligadvokaten foretage al det kedelige papirarbejde, der følger med en hushandel. Derfor sikrer boligadvokaten dig ikke bare de bedste betingelser for en god handel, du får også det overskud, det kræver at planlægge flytningen til dit kommende hjem.

Kom bedst muligt igennem købsprocessen

eBoligadvokat er sat i verden for at hjælpe dig bedst muligt med billige boligadvokater på et boligmarked, der kan rumme mange ubekendte fælder. Vores boligadvokat har mange års erfaring i branchen, og kan derfor føre dig bedst igennem den købsproces, der er helt nødvendig, for at du kan blive ejer af dit kommende hjem. Vi arbejder ud fra præmissen, ingen handel, intet salær. Du kan altså trygt kontakte vores boligadvokat, velvidende at du ikke modtager nogen regning, så længe der ikke bliver tale om et regulært boligkøb. På vores gratis intromøde, kan du høre mere om den rådgivning, du kan få af vores boligadvokat.

Flere nyheder