Dyr har det faktisk fint nok under en dyretransport

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Du skal ikke være efter sådan nogle som www.nanissen.dk med videre, der sørger for dyretransport og meget andet, for hvis ikke de gjorde det, hvad skulle man så gøre med dyrene?

Det kan jo være en besætning af en masse dyr, som man skal have flyttet fra det ene sted til det andet, eller hvis man nu har en mistanke om, at nogle dyr er syge, så skal man måske have rykket dem eller aflivet dem og således bortskaffet dem med en transport.

Godt nok har hvert dyr måske ikke en drømmeseng og flere kvadratmeter at boltre sig på, men det skal jo også være fordelagtigt at fragte dyr, så man skal have så mange med som muligt, og det er trods alt også dyr, vi har med at gøre, og ikke mennesker. 

Desuden er alle regler overholdt i forbindelse med at fragte dyr med dyretransport.

Dyretransport er en nødvendig del af vores økonomi

Danmark eksporterer meget kød til udlandet, og de dyr skal jo fra landbrug og videre til slagterier, og det skal man gøre på en fornuftig måde, så man kan få dem sikkert frem.

De dyr falder jo ikke døde om at hede eller sult og tørst, for så ville det jo være en elendig forretning, man havde kørende, hvis ens gods ikke var brugbart, når man kom frem med det.

Desuden er det også ofte udvidende mennesker, der brokker sig over, hvordan dyrene har det under en dyretransport.

Men de har måske boet inde i byerne hele deres liv og ved ikke, hvad dyr mener med deres signaler, lyde og bevægelser.

Svin kan lide at leve i skidt, så det er ikke noget nyt for dem.

Derfor skal man måske lige tage alle aspekter med i ens analyse over en dyretransport, førend man fælder dom over den.

Flere Nyheder