Få adgang til stort udvalg af luksusbiler med flexleasing

27 august 2020
Astrid Pedersen

Mange mennesker vælger hvert år at lease deres privat bil frem for at købe den. Der kan være mange fordele forbundet med at lease frem for at købe.

Først og fremmest er der fleksibiliteten. Du ejer måske nok ikke din bil – men til gengæld har du en leasing aftale som for det meste vil inkludere serviceeftersyn og reparationer af mindre skader. Du vil således undgå uforudsete værksteds regninger når du vælger at lease i stedet for at købe ny bil.

Der ud over vil du, såfremt du foretrækker at køre i en ny bil, kunne skifte bilen ud cirka hvert tredje år, en leasing aftale løber nemlig typisk over tre år hvorpå du kan indgå en ny aftale med leasing selskabet – og få lov at prøve en anden bil.

Blandt andre store fordele ved at lease er at du kan få en fordelagtig aftale om leasing idet leasing firmaet betaler lavere registrerings afgifter. Du behøver heller ikke at optage et dyrt bil lån til finansiering af din nye leasing bil idet ydelsen betales løbende, og start udgiften samt diverse etablerings omkostninger er noget lavere ved leasing end ved køb.

Flexleasing – når du ønsker dig en rigtig luksus bil

Flexleasing er en leasing model som muliggør billig leasing af en af de rigtig lækre biler – for eksempel en Audi, en Mercedes, en BMW, en Maserati eller en Bentley. Disse biler er nærmest umulige at komme i nærheden af hvis du skal købe dem hos en bil forhandler.

Men hvis du brændende ønsker dig at trille rundt i sådan én er flexleasing sandsynligvis noget for dig. Med flexleasing slipper du for at skulle betale den skyhøje registrerings afgift på én gang da denne fordeles ud i rater over den periode hvor du bruger bilen.

Læs mere om flexleasing på specialcars.dk/flexleasing/

Flere Nyheder